TRANSPORTUL PRODUSELOR COMANDATE

Livrarea produselor comandate va fi efectuata prin serviciile de curierat rapid (termenul de livrare fiind de 24 – 48 ore).

Plata produselor comandate se efectueaza integral in sistem ramburs la receptionarea pachetului. Pretul transportului NU se include in pretul final al produselor.

Pentru a beneficiat de o livrare cat mai rapida a produselor solicitate, va rugam sa completati cat mai amanuntit datele solicitate.

RETURNAREA PRODUSELOR COMANDATE

Conform OG 130/2000 Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Ca atare, consumatorul are dreptul ca, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor comandate prin site, sa notifice in scris catre cafea-verde.com.ro asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. cafea-verde.com.ro are obligatia sa returneze in termen de 30 zile lucratoare contravaloarea produselor comandate, daca acestea au fost achitate. De asemenea notificarea nu este valabila pentru produsele exceptate de OG 130/2000 de la dreptul de denuntare unilaterala, cum ar fi: produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid; inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care au fost desigilate de catre consumator.